Connect with us

Kultura

Ako niste kupili ulaznicu za kazališnu predstavu “Tvorničke postavke” – požurite

Turistička zajednica Grada Oroslavja poziva vas na kazališnu predstavu ‘Tvorničke postavke’ u Domu kulture 27. siječnja s početkom u 19 sati.

Organizatori predlažu da ulaznice kupite na vrijeme jer je predstava već nekoliko puta rasprodana u Zagrebu.

Kratak sadržaj: Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke?

Predstava Kazališta Moruzgva održat će se 27. siječnja s početkom u 19 sati, a ulaznice po cijeni od 7 eura nabavite u Turističkoj zajednici grada Oroslavja i Gradskoj knjižnici Oroslavje u njihovo uredovno radno vrijeme.

zip.com.hr 17.01.2023.

Continue Reading

Aktualno