Connect with us

humanitarne akcije

19. županijska manifestacija „Advent u Zagorju“ ove subote u Humu na Sutli

DPK „Zeleni bregi“ Pregrada i Udruga „Onkološki pacijent“, iz Huma na Sutli, uoči prvog dana Adventa organiziraju 19. županijsku manifestaciju „ADVENT U ZAGORJU“, uz obred paljenja prve županijske adventske svijeće.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i medijskim pokroviteljstvom Radija Hrvatsko zagorje Krapina.

U ovogodišnjem kulturno-umjetničkom programu, u subotu, 26. studenoga, s početkom u 17 sati, u kinodvorani u Humu na Sutli, nastupit će: Pjevački zbor KUD-a Ilirci iz Krapine, Ženska vokalna skupina Lire Đurmanec, Pjevački zbor KUD-a Rikard Jorgovanić Hum na Sutli, Ženski vokalni ansambl Sotelia, Kristina Tepeš, te Karla i Lora Miklaužić.

Humanitarna bon-ulaznica po cijeni od 30 kuna može se od danas, nabaviti u restoranu «Iva» i Općinskoj knjižnici u Humu na Sutli, a ovogodišnja prikupljena sredstva namijenjena su Udruzi „Onkološki pacijent“ iz Huma na Sutli i upotrijebit će se za pokretanje edukativne medijske kampanje pod nazivom „Rak nije mrak“. Pridružite se, uživajte u programu i kupnjom ulaznice pokažite humanost.

Medijska kampanja „Rak nije mrak“ uključuje edukativne radio-emisije i tiskane objave o malignim bolestima i njihovim posljedicama na obitelj i društvo u cjelini, uz savjete kako smanjiti rizik od ove pošasti modernog vremena.

zip.com.hr 22.11.2022.

Continue Reading

Aktualno