Connect with us

humanitarne akcije

Priključite se-Bruno Lerotić i njegov #teamnenormalni pokreću “Dan dobrote na Instagramu”

Bruno Lerotić već dugi niz godina koristi društvene mreže kako bi pomogao onima kojima je to najpotrebnije. Osim njega u akcijama sudjeluje i cijela vojska ljudi.

Team nenormalni, kako su se odlučili nazvati, svoje ime opravdaju u svakoj humanitarnoj akciji jer u rekordnom vremenu završavaju sve njih, ma koliko veliki izazov bio pred njima.

Sutra, 21. lipnja kreće najveća akcija koju je Bruno odlučio pokrenuti, a kojom se nastoji skupiti preko 500.000 eura kojima bi se pomoglo više od 10 potrebitih obitelji.

Bitno je napomenuti kako sve obitelji za koje Bruno pokreće akcije prolaze kroz dugotrajan proces provjere kako bi se pomoglo onima kojima je to zaista potrebno. U akcijama se pomaže prvenstveno osobama ili obiteljima koje zbog zdravstvenog stanja ne mogu raditi ili koje su izašle iz teških životnih situacija i pomaže im se ponovo “stati na noge”.

Kako bi pobliže objasnio situacije za koje se skuplja iznos, Bruno je na svom Instagram profilu svaki dan objasnio po jednu koju želi riješiti kroz ovu hvalevrijednu akciju.

Obitelji za koje se pokreće akcija:

Prva od njih je kupnja kuće za obitelj sa šestero djece koji su ostali bez roditelja.

Druga akcija također se tiče kupnje kuće majci i sinu koji su bili žrtve teškog nasilja.

Osim kupovine kuća nastoji se pomoći i malenom Noi, dječaku od tri i pol godine koji zbog meningitisa ima teške zdravstvene posljedice zbog kojih mora hodati na terapije koje godišnje koštaju 20.000 eura.

Ovom akcijom pomaže se i svim obiteljima za koje redovito brinu, a koje imaju najteže oblike zdravstvenih poteškoća i koje su žrtve teškog nasilja.

Uz obitelji za koje brinu, Team nenormalni i Bruno kroz ovu akciju žele pomoći i njuškicama koje su se zatekle u azilu “Udruga šapa u srcu” kako bi im se pomogli razriješiti svi veterinarski računi, a izgradit će se i sklonište za četveronožne štićenike.

Pored nabrojenih akcija žele urediti i tri doma koja su u izrazito lošem stanju, a u kojima žive majke sa djecom. Riječ je o obiteljima koje su žrtve nasilja i čija djeca imaju teška zdravstvena stanja.

Na stalnom popisu za pomoć je i obitelj sa osmero djece koja imaju teško bolesnu majku. Obitelji je iznimno potrebno prijevozno sredstvo koje mogu koristiti zbog svoje situacije, stoga im se kroz ovu akciju želi kupiti kombi.

Svaka pomoć je dobrodošla

Bruno u svojim objavama često ističe kako nije bitno da li netko uplati iznos od jednog eura, sto eura ili “samo” podijeli objavu na svoje društvene mreže jer svaka pomoć je dobrodošla, a svako dijeljenje znači da će akcija doći do većeg broja ljudi.

Stoga uključite se i nemojte razmišljati “Riješit će se i bez mene”, jer unatoč tome možda baš vaš jedan euro ili vaših nekoliko sekundi koje potrošite na dijeljenje objave pomognu uspješno zaključiti ovu akciju!

Bruno je iskoristio svoje društvene mreže za pomaganje, a poziva i sve vas da na jedan dan učinite isto.

-Sad slijedi onaj najteži dio, a to je da mi svi vi posudite svoje profile na jedan dan. Kada objavim kod za uplatu da APSOLUTNO SVI stavite na story i da više ništa ne objavite cijeli dan. Da jedan cijeli dan posvetimo naše profile jednom cilju-napisao je Lerotić na svom Instagram profilu.

-Taj cilj je da maleni Noa dobije svoju šansu, tri obitelji svoje kuće, tri obitelji obnovljene domove, sve te obitelji čiste račune od dugova nastalih radi troškova liječenja, da jedini azil kojemu vjerujem dobije dostojanstven prostor i također čiste račune od dugova kod veterinara… da jednoj obitelji kupimo adekvatno prijevozno sredstvo…-napisao je Bruno u opisu objave.

Za sudjelovanje ili više informacija o samim akcijama posjetite profil Brune Lerotića.

mstužić/zip.com.hr/foto: Instagram:leroticbruno 20.06.2024.

Continue Reading

Aktualno