Connect with us

Inspirativne priče

Patricija Meglić svojom karijerom razbija predrasude

Karijera mlade policijske službenice Patricije Meglić počela je nakon završenog programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i ona je danas prva policijska službenica u povijesti Policijske uprave krapinsko-zagorske na poslovima policijske službenice prometna motociklistkinja. Patricija je svoj vježbenički staž odradila u Policijskoj postaji Pregrada te zatim ubrzo postala dio tima u Postaji prometne policije Krapina radeći u ophodnji i vodeći računa o sigurnosti prometa u Županiji. Kako bi ostvarila svoje mladenačke snove hrabra Patricija krenula je na edukaciju i polaganje vozačkog ispita te započela prve radne dane kontrolirajući promet na službenom motociklu.

Patricija je tako ostvarila svoj san i s ponosom predstavlja policiju radeći na sigurnosti građana u okruženju gdje i živi te poziva mlade ljude koji žele ostvariti svoje snove radeći dinamičan i zahtjevan posao, ali posao na dobrobiti drugih da se prijave na natječaj i upišu Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Tako će ovih dana stanovnici Krapinsko-zagorske županije na svojim prometnicama moći vidjeti mladu policijsku službenicu na policijskom motoru, prvu policijsku službenicu motoristicu u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj. Želite li svoju karijeru graditi kao policajka/policajac, javite se na natječaj za program obrazovanja odraslih – prijave se zaprimaju zaključno do 15. kolovoza 2022.

Foto: PU krapinsko-zagorska Izvor: https://krapinsko-zagorska-policija.gov.hr/

sleljak/zip.com.hr 24.05.2022.

Continue Reading

Aktualno