Connect with us

Društvo

Svjetski poznati mađioničar i iluzionist Jozo Bozo gostovao u Krapini

Povodom Međunarodnog dana smijeha u OŠ August Cesarec u Krapini je u petak, 12. siječnja, gostovao svjetski poznati mađioničar i iluzionist Jozo Bozo.

Jozo Bozo već više od dvadeset godina profesionalno uveseljava djecu i odrasle. U brojnim je navratima svrstan u TOP 10 dječjih mađioničara na svijetu. Održao je tisuće predstava u školama, vrtićima i kazalištima u RH i diljem svijeta među kojima su i nastupi u New Yorku, Hollywoodu, Washingtonu, Las Vegasu, Portoriku.

Za učenike razredne nastave matične i područnih škola održao je dvije predstave „To je to“ koje su obilovale trikovima, šalama i vrijednim porukama. Osim o važnosti zdrave prehrane i čuvanju okoliša, učenike je poučavao i o nužnosti boravka na svježem zraku. Kako ne bi propustili najljepše trenutke, poručio je neka manje vremena provedu pred ekranima, a više u druženju i igri s roditeljima i prijateljima u prirodi.

Tijekom susreta sve je prštalo od smijeha i čarobnih iznenađenja, a posebno su uzbuđenje izazvali interaktivni dijelovi predstava u kojima su učenici asistirali u izvođenju trikova te potom bili prigodno darivani.

Na kraju susreta Jozo Bozo svim je prisutnima podijelio simbolične poklone, a školskoj knjižnici poklonio svoje dvije društvene igre. Igrama „Čovječe, nauči se!“ i „Čovječe, glupiraj se!“ učenici će se moći u školskoj knjižnici uz učenje zabaviti, smijati, razgibati te u druženju i smijehu uživati. Za uistinu nesvakidašnji doživljaj i čarobni predah od školskih obveza oduševljeni su učenici Jozu Bozu nagradili i ispratili velikim pljeskom te s nestrpljenjem očekuju ponovni susret.

zip.com.hr/f.b.August Cesarec 19.01.2024.

Continue Reading

Aktualno