Connect with us

Društvo

Spektakularna “30. nagrada Stubičkih Toplica” oduševila sve sudionike i posjetitelje

U organizaciji zagrebačkog Autokluba Delta i suorganizatora Općinu Stubičke Toplice, a pod pokroviteljstvom župana Željka Kolara, u Stubičkim Toplicama, održana je spektakularna “30. nagrada Stubičkih Toplica”, brdska autoutrka na kojoj se natjecao 61 vozač iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja s hrvatskom licencom.

Osim što promovira automobilski sport, utrka, također, ističe prirodnu ljepotu Stubičkih Toplica i Zagorja.

Na utrku dolaze zaljubljenici u automobilizam odnosno najbolji vozači iz cijele Hrvatske, od Dubrovnika do Slavonije, a načelnik Josip Beljak naglasio je da je ovo jedna lijepa sportska priča.

-Sljeme je jedna od atraktivnijih i dražih staza i izuzetna mi je čast biti dio ekipe koja organizira ovu utrku. Kako je ova staza i jedna od zahtjevnijih, svake godine se odazove sve veći broj natjecatelja. Jučer su bili treninzi na kojima je bilo jako napeto i to su danas vozači i pokazali – rekao je načelnik Beljak, dodajući kako je suradnja s organizatorom utrke jako dobra, jer surađuju već tri desetljeća i ono što je najbitnije, svake godine je sve više i natjecatelja i posjetitelja.

-Prvo mjesto osvojio je Filip Magdić iz AKK Fly with Kolman.

-Drugo mjesto pripalo je Dejanu Dimitrijeviću, također iz AKK Fly with Kolman.

-Treće mjesto osvojio je Nino Andrejević iz AK Župa Dubrovačka.

zip.com.hr/ stubicketoplice.hr 01.07.2024.

Continue Reading

Aktualno