Connect with us

Društvo

Roko Knezić najbolji je igrač Hrvatske bowling lige!

Na završenoj bowling ligi u Hrvatskoj, u sezoni 2023/2024 najbolji je bio Roko Knezić.

Završena je Hrvatska bowling liga u sezoni 2023-2024, a naslov prvaka osvojili su igrači Bowling kluba Zagreb koji su regularni dio prvenstva završili na 2. mjestu iza BK Nomad iz Zagreba, ali su u doigravanju bili uspješniji sa 2-1. Roko Knezić je i drugu godinu zaredom najbolji igrač Hrvatske bowling lige s prosjekom od 218,13 čunjeva po igri.

Čestitke Roku Kneziću i njegovom bowling klubu BK Nomad iz Zagreba na osvojenom zlatu u završnici Hrvatske bowling lige uputio je i župan Željko Kolar.

– Svi mi u Krapinsko-zagorskoj županiji veselimo se Rokovim uspjesima i ponosimo osvojenim titulama. Uspjeh je sam po sebi kad dobiješ priliku predstavljati svoj klub na državnom prvenstvu, a kamoli kad se kući vraćaš kao državni prvak i najbolji igrač! Primi iskrene čestitke povodom najnovijih uspjeha – rekao je župan Kolar.

Roka Knezića sada očekuju pripreme za nastup na jednom od najvećih bowling turnira ove godine u Europi, a koji će se održati sredinom srpnja u Munchenu gdje će nastupiti preko 200 igrača iz cijelog svijeta uključujući i profesionalne (PBA) igrače bowlinga.

zip.com.hr /KZŽ/ 18.06.2024.

Continue Reading

Aktualno