Connect with us

Društvo

Pozivaju se obrazovne ustanove na pridruživanje projektu “Mama, budi zdrava 2024.”

Pozivaju se svi ravnatelji vrtića, osnovnih i srednjih škola da se pridruže projektu “Mama, budi zdrava 2024.”

Ovaj projekt nije samo odgojno-obrazovna inicijativa, već i važan korak prema promicanju zdravstvene pismenosti i zdravlja u zajednici. Vaše sudjelovanje može imati značajan utjecaj na zdravlje i dobrobit majki, djece i cijelih obitelji.

Cilj projekta “Mama, budi z 2024.” je educirati i osvijestiti zajednicu o važnosti brige za zdravlje žena, posebice majki, te pružiti podršku kroz razne aktivnosti i programe. Uključivanjem vaše ustanove u ovaj projekt, aktivno ćete doprinositi jačanju zdravstvene kulture i podizanju svijesti o preventivnim zdravstvenim mjerama.

Prijave za sudjelovanje u projektu primaju se do 17. lipnja 2024. godine. Svoje prijave pošaljite na e-mail adresu [email protected] s naslovom “Mama, budi zdrava”. U prijavi navedite ime i kontakt osobe zadužene za koordinaciju projekta unutar vaše ustanove.

Sudjelovanje uključuje edukativne programe, zdravstvene akcije, aktivnosti koje potiču zajedništvo i međusobnu podršku među obiteljima, kao što su grupni fitness programi, zajednički obroci i rekreativne aktivnosti te informativne materijale.

Sudjelovanje u projektu “Mama, budi zdrava 2024.” pruža vašoj ustanovi priliku da bude dio važnog društvenog pokreta usmjerenog na unapređenje zdravlja i kvalitete života majki i obitelji. Kroz ovu inicijativu, vaša škola ili vrtić može postati ključni dionik u izgradnji zdravije i informiranije zajednice.

zip.com.hr 11.06.2024.

Continue Reading

Aktualno