Connect with us

Društvo

Poziv udrugama s područja općine Bednja: prijavite svoje programe i projekte!

Općinski načelnik Općine Bednja objavljuje Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Općine Bednja u 2024. godini.

Javni poziv objavljuje se u svrhu dodjele financijskih sredstava za programe i projekte udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge koje svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih planskim dokumentima Općine Bednja, a koji se provode na području Općine Bednja.

Po ovom javnom pozivu u Proračunu Općine Bednja za 2024.g. predviđeno je 41.400,00 eura.

Rok za podnošenje prijava na natječaj je 08. ožujka 2024. godine, a prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici na adresu: Općina Bednja, Trg sv. Marije 26, 42253 Bednja, s naznakom „Prijava programa/projekta udruga – NE OTVARAJ“ ili elektroničkim putem na mail adresu: [email protected].

Udruge čiji su programi i projekti financirani u 2023. godini obvezne su dostaviti izvješća o izvršenju projekta/programa za 2023.godinu, a sukladno Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava najkasnije do 26. veljače 2024.godine.

zip.com.hr 30.01.2024.

Continue Reading

Aktualno