Connect with us

Društvo

Poseban završetak školske godine u Krapinskim Toplicama: Kreativni dan inspiriran “Knjigom o džungli”

Posljednji dan nastave u školskoj godini 2023./2024. bio je poseban za učenike Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Cijelo prijepodne proveli su u kreativnim radionicama na temu “Knjiga o džungli”.

Zaposlenici Centra uredili su park i učionice, pretvorivši ih u čarobno mjesto za uživanje. Učenici su izrađivali maske i likove životinja, slikali nožnim prstima i stopalima, izrađivali senzorne boce, igrali igru “baloni preko mreže” i “križić-kružić”, uredili Jungle Bar, odmarali se u visećim ležaljkama, oslikavali lica bojama i ukrašavali staklenke za limunadu.

Za potpuni doživljaj, učenici su uživali u pizzama dobivenim kao nagrada i donacija, pripremali i jeli voćnu salatu te radili limunadu za osvježenje. Na kraju su ih počastili sladoledima.

– Zahvaljujemo se ekipi koja je osmislila ovaj prekrasan dan: pedagoginji Erni, učiteljici Valentini Posavec, našoj medicinskoj sestri Tamari, učiteljicama Jeleni, Sandri, Sanji, Maji, Tamari, Margareti, Kristini, Dariji te učiteljima Velimiru i Dubravku. Posebno hvala domaru Vladeku koji je izradio rekvizite, oprao sjenicu, igralište i uredio cijeli park, te Siniši koji je bio zadužen za logistiku i glazbenu opremu. Danas je bio i zadnji radni dan našim pomoćnicima u nastavi, pa im se zahvaljujemo na podršci koju su pružili našim učenicima. Veliko hvala našim donatorima: Kavanici, Servusu, Optimus Solar d.o.o., LAG Zagorje – Sutla i DND Krapinske Toplice – poručili su iz Centra.

zip.com.hr 23.06.2024.

Continue Reading

Aktualno