Connect with us

Društvo

Općina Petrovsko sufinancirat će učenicima i studentima smještaj u učeničkim i studentskim domovima!

Općina Petrovsko raspisala je Javni poziv za sufinanciranje smještaja učenicima i studentima sa područja općine Petrovsko.

Pozivaju se svi učenici i studenti sa prijavljenim prebivalištem na području općine Petrovsko, da se prijave u Jedinstveni upravni odjel Općine Petrovsko radi ostvarivanja prava na sufinanciranje troškova smještaja u učeničkim i studentskim domovima. Pravo na sufinanciranje troškova smještaja u iznosu od 27,00 eura mjesečno ostvaruju svi učenici i studenti sa područja općine koji dostave potrebnu dokumentaciju, i to: učenici od 04. rujna 2023. do 30. lipnja 2024. godine te studenti od 01. listopada 2023. do 31.srpnja 2024. godine.

Rok za prijavu traje do 22. siječnja 2024. godine.

Učenici i studenti dužni su prilikom prijave popuniti zahtjev, te uz istog priložiti tražene dokumente: presliku osobne iskaznice, potvrdu škole ili fakulteta o upisu na redovno školovanje u šk./ak.god. 2023./2024., potvrdu Doma ili presliku ugovora ili drugog dokumenta radi dokazivanja smještaja u Domu, uplatnicu na kojoj je vidljiva cijena mjesečne rate za podmirenje troškova smještaja u učeničkom/studentskom domu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Petrovsko osobno, na broj telefona 049/348-196 ili putem maila: [email protected].

Dokumenti i dodatne informacije potražite OVDJE.

zip.com.hr 12.01.2024.

Continue Reading

Aktualno