Connect with us

Društvo

Olimpijada dječjih vrtića se zbog najave lošeg vremena odgađa na drugi dan

U Zaboku se, 03. svibnja,u srijedu u 16 sati trebala održati 19.Olimpijski festival dječjih vrtića.

No kako nam poručuju organizatori, zbog nepovoljne vremenske prognoze za srijedu (ujutro kiša, popodne jaki vjetar) „Olimpijadu“ su prisiljeni premjestiti na četvrtak. Svi detalji organizacije ostaju isti.

Ovaj sportski spektakl održat će se dakle, kako sada stoje stvari u četvrtak 4. svibnja u SC Zaseka u Zaboku, a počet će u 16,15 sati.

Ove godine je prijavljeno 20 vrtića s 22 ekipe. Na spektakularnoj „Olimpijadi“ će se natjecati preko 800 djevojčica i dječaka predškolskog uzrasta.

Na prostoru SC Mladost očekuje se više 1.500 roditelja, baka, djedova, kumova i prijatelja predškolaraca. Olimpijski festival dječjih vrtića najmasovnije je događanje u povijesti svih događanja u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Dolazak “vrtićevaca” na SC Zaseka očekuje se oko 16,30 sati. U 16,45 formirati će se povorka sa svečani mimohod koji će početi u 17 sati. Natjecatelje će tada pozdraviti predstavnik HOO-a i župan Željko Kolar. U 17,20 sati zapalit će se olimpijski plamen, intonirati himna i čitati olimpijska igra, a nakon toga počinje natjecanje koje će trajati sve do 19,20 sati, kada slijedi dodjela priznanja za sudjelovanje i proglašenje protivnika.

zip.com.hr 01.05.2023.

Continue Reading

Aktualno