Connect with us

Društvo

NK Gaj Mače odustao od natjecanja u 3. HNL Centar-“‘Igrači z Mača’ se ne daju!”-poručila Mikulec

Na izvanrednoj sjednici Upravnog odbora NK Gaj Mače, u ponedjeljak, 1. srpnja donesena je odluka kako klub odustaje od natjecanja u 3. NL Centar.

O temi se na svom Facebook profilu oglasila i načelnica Mača Mladenka Mikulec koja je izrazila žaljenje zbog trenutne situacije.

Kao i u životu, poduzećima, prijateljstvima, tako i u udrugama ima uspona i padova. NK Gaj Mače je stabilna udruga koja je ponekad imala unutarnje trzavice, no svaki put prevladao je entuzijazam i ljubav prema udruzi te se nastavilo dalje u pozitivnom smjeru-napisala je načelnica napomenuvši kako je i ona osobno prolazila mnoge situacije, skupštine, mučne sastanke, upoznavala članove, njihove naravi i namjere. No, ono što je bilo konstantno – jest potpora Općine-navela je Mikulec.

-Bez obzira što sam mnogi puta primila udarac na osobnoj razini- financijski nikad nisu bili zakinuti ni kažnjeni. Dapače, svake godine se sve više ulaže u naš Klub .
Stvari su jasno posložene već godinama-glavni sponzor brine o prvoj momčadi(financijski trošak nije poznat), a klupskim sredstvima podmiruju se svi ostali izdatci , svih ostalih kategorija-stoji u objavi načelnice.

Glavni sponzor je nedavno donio definitivnu odluku da više nije u mogućnosti financijski voditi seniore u ovoj razini natjecanja. Naravno da ga se već godinama ohrabruje i bodri da i dalje vodi momčad, no za sada je odluka iz privatnih razloga takva-pojasnila je Mikulec te zahvalila sponzoru na nesebičnom davanju sredstava i sebe u Klub i cijelo mjesto.

Veselim se svim daljnjim uspjesima našeg NK Gaj-a te odličnoj suradnji-navela je Mikulec te poručila: ‘Igrači z Mača’ se ne daju!!!

zip.com.hr 05.07.2024.

Continue Reading

Aktualno