Connect with us

Društvo

Na području Jakovlja otvoreno pet gradilišta, a kreće se i u nove projekte

Općina Jakovlje jedno je veliko gradilište. Trenutno je na području Općine otvoreno pet gradilišta.

U tijeku su radovi na sanaciji oborinske odvodnje s drenažom u parku u Jakovlju, izgradnja i opremanju parka za vježbanje, odnosno teretana na otvorenom, izgradnja dječjeg vrtića, radovi na uređenju prostorija na objektu Nogometnog kluba VRH te izgradnja nogostupa i oborinske kanalizacije na dijelu Topličke ceste.

Osim trenutnih radova, u narednom se razdoblju planira krenuti sa rekonstrukcijom dječjeg igrališta u sklopu dječjeg vrtića te proširenju dječjeg igrališta u parku.

Uz to, krenut će se i u rekonstrukciju djela nerazvrstane, Zagrebačke ceste, izgradnju grobne staze 1 – 1. faza i odvodnja oborinskih voda na mjesnom groblju u Kraljevom Vrhu i postavljanju vanjske rasvjete sportskog nogometnog kluba Nogometnog kluba Dinamo, Jakovlje.

Opremit će se i interijer zgrade Općine Jakovlje, točnije prizemlje zgrade kojeg koriste udruge te općinske prostore na katu.

Cilj svih navedenih projekata je povećanje komunalnog standarda lokalnog stanovništva, odnosno unapređenje kvalitete života svih naših mještana, te kako bi se poticala daljnja ulaganja u komunalnu infrastrukturu na području Općine Jakovlje.

zip.com.hr 26.06.2024.

Continue Reading

Aktualno