Connect with us

Društvo

Krenuo je peti natječaj za najbolje europske projekte u Hrvatskoj

Započinje prestižni natječaj za najuspješniji europski projekt u Hrvatskoj.

Cilj natječaja je povećati svijest o uspješnom korištenju sredstava EU i predstaviti projekte koji poboljšavaju životne uvjete lokalnih zajednica i gospodarski razvoj.

Prvi krug traje od 24. lipnja do 24. srpnja kada Županije i županijske razvojne agencije mogu nominirati svoje projekte.
Slijedi ocjenjivanje koje traje od 1. do 21. kolovoza u kojem će razdoblju ocjenjivački sud odabrati najbolje projekte za finale, a publika će moći glasati za favorite.
Na kraju ide proglašenje pobjednika. Pobjednici u pet kategorija bit će proglašeni krajem rujna ili početkom listopada ove godine.

Krapinsko-zagorska županija prošle je godine imala dva projekta u finalu – ‘Baltazar 5’ i ‘BAIF – Business Angels Impact Fund’, koji je osvojio drugo mjesto u kategoriji ‘doprinos poduzetništvu’ i prema glasovima publike.

Pozivaju se sve županije i razvojne agencije da nominiraju svoje projekte i pridruže se ovom prestižnom natječaju.

Natječaj je pokrenuo Jutarnji list, u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portalom zupan.hr, uz pokroviteljstvo Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU.

Više informacija možete pronaći OVDJE!

zip.com.hr 25.06.2024.

Continue Reading

Aktualno