Connect with us

Društvo

Krapinske su mažoretkinje i Twirling klub Krapina ponovno ostvarili vrhunske rezultate

Na državnom prvenstvu u mažoret i twirling plesu u Cavtatu krapinske mažoretkinje i Twirling klub Krapina ostvarili su odlične rezultate te su kući ponijele čak 9 medalja.

Državno prvenstvo održano u Cavtatu od 14. do 16. travnja, donijelo je krapinskim mažoretkinjama i Twirling klubu Krapina vrhunske rezultate. U Krapinu su se vratile sa 9 osvojenih medalja, točnije s tri zlatne, dvije srebrne i četiri brončane.

– Presretne smo što smo nakon izvrsnog plasmana na Europskom prvenstvu u Italiji i osvojenog 5. mjesta u Krapinu donijele 9 novih medalja. – poručili su iz kluba.

Djevojke su tako osvojile zlatnu medalju za nastup “Zastave” te dva “Propisana Solo” nastupa, koja su izvele Nika Zrinščak i Elena Vragović. Srebrnu su medalju su osvojile Hannah Ela Žauhar za “Solo Free Style” nastup te Nives Kranjčec za “Propisani Solo” nastup. Brončane medalje osvojila je Marširajuća grupa, Pomponi te dva “Propisana Solo” nastupa u izvedbi Sare Gregurović te Lucije Pavlović.

Nakon napornih treninga te ostvarenih izvrsnih nagrada, djevojke su prošetale Dubrovačkim zidinama i prelijepim mediteranskim krajolikom Konavla i Cavtata.

zip.com.hr 18.04.2023.

Continue Reading

Aktualno