Connect with us

Društvo

Klanjčani su uz trenericu smijeha Danijelu Biondić-Vidaković naučili kako je smijeh uistinu lijek

Udruga “Korak po korak do zdravlja” u svojoj novoj suradnji sa zagrebačkom Udrugom za poboljšanje kvalitete života VIBIDA priredila je u četvrtak, 21. ožujka 2024. večer prepunu smijeha.

Večer je tako protekla uz puno smijeha, a sve zahvaljujući radionici certificirane trenerice smijeha Danijele Biondić-Vidaković. Svi sudionicu su tako naučili kako smijeh može biti i relaksacija, ali i fizička rekreacija te da se nakon samo dvadesetak minuta smijanja osjećate odlično.

Nakon kraćeg uvodnog izlaganja predsjednice Jasne Gmajnički o ulozi smijeha u prevenciji našeg zdravlja, trenerica Danijela pokazala je sudionicima ove radionice nekoliko jednostavnih i laganih vježbi smijeha koje imaju terapijsko djelovanje na cijelo tijelo. Vježbajući redovito, vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu.

Radionica je održana u sklopu cjelogodišnjeg projekta “Stručnjaci za roditelje: podrška roditeljima i osnaživanje obitelji” kojeg financijski podupiru Krapinsko-zagorska županija i Grad Klanjec.

zip.com.hr 25.03.2024.

Continue Reading

Aktualno