Connect with us

Društvo

Josipa Lisac posjetitelje u Zaboku oduševila humorom i nastupom

Koncert koji je trebao biti održan u svibnju povodom Dana grada, a odgođen je zbog vremenskih neprilika, održan je protekle nedjelje.

Lokacija Vodospreme gdje je koncert održan, svakom događaju daje posebnu čar, a tako je bilo i ovog puta.

Josipa se pokazala kao vrhunska glazbenica, ali i iznimno simpatična i humoristična osoba. Vjetar koji je zapuhao, nikako joj se nije dopao, ali nije je smeo u njenom performansu.

–Pa kaj je ovo? Kak se zove ovaj vjetar? Je to kraljevski Zagorec? Znate kaj, idem ja dole k vama u publiku pjevat, barem budem malo zaštićena – rekla je Josipa, a publikom se prolomio gromoglasan pljesak. Rečeno, učinjeno. Tehničari su vrlo brzo sve posložili i Josipa je zapjevala okružena publikom. Gdje Dunav ljubi nebo, Danas sam luda, Hir, O jednoj mladosti, 1000 razloga, Magla…sve najveće hitove izvela je fantastično uz pratnju jednako odličnog benda.

Publika je uživala u svakoj šali, dosjetki i izvedbi, čemu su svjedočile ovacije poslije svake izvedbe.

Nakon dva sata performansa, Josipa je zahvalila svima koji su došli.

–Hvala vam dragi ljudi. Ovo je zaista bio pravi show, a to je sve zbog vas jer ste divna publika–rekla je. Posebno ju je oduševio poklon domaćina, fotografija Vosdospreme u magli autora Slavena Janđela.

–Vau, pa tu smo večeras pjevali. Svaka čast, predivna je fotografija, kao naslikana-istaknula je i zahvalila i Janđelu i organizatorima na poklonu.

zip.com.hr/foto: Slaven Janđel 02.07.2024.

Continue Reading

Aktualno