Connect with us

Društvo

Grad Krapina raspisao je Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija za 2024. godini

Grad Krapina, kao davatelj financijskih sredstava, poziva organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije da se prijave za financijsku podršku manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2024. godini.

Ukupna planirana sredstva osigurana u Proračunu Grada Krapine za 2024. godinu, po ovom natječaju iznose 17.500,00 eura, a dodjeljuju se u području sporta i rekreacije (12.000,00 eura) te kulture i tehničke kulture (5.500,00 eura).

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima. Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu) na sljedeću adresu: Grad Krapina, Magistratska 30, 49000 Krapina, uz napomenu: “Javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2024. godini – NE OTVARAJ” te u elektroničkom obliku, odnosno na adresu elektronske pošte: [email protected].

Za sve detaljnije informacije o natječaju možete uputiti mail na sljedeću mail adresu:  [email protected] (viša stručna suradnica za društvene djelatnosti i pripremu projekata).

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 10. veljače 2024. godine.

zip.com.hr 13.01.2024.

Continue Reading

Aktualno