Connect with us

Društvo

Desinićke mažoretkinje sa međunarodnog natjecanja donijele medalje!

Nakon što su pristupile mažoret savezu SMPTH, nastupile su već na drugom turniru ove godine, i to u organizaciji Saveza mažoretkinja i pompon timova Hrvatske i Sportskog plesnog centra LDF iz Viteza ( Bosna i Hercegovina ).

Turnir je održan 23. lipnja u Vitezu, a sudjelovale su i mažoretkinje iz Mađarske, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nastupile su seniorke i juniorke Desinićkih mažoretkinja koje su od trećeg mjeseca ove godine pod paskom nove trenerice Ane Kerep koja je donijela novi pristup treninzima. Marljivo su vježbale, a rezultati nisu izostali.

Nastupilo se u nekoliko kategorija te su osvojena 3 zlatne, 4 srebrne i 2 brončane medalje.

-Svako takvo natjecanje za nas je jedno veliko  iskustvo i puno toga novog vidimo i naučimo, ali i sklopimo i neka nova prijateljstva. Zahvaljujemo i našem savezu koji svako malo organizira takve turnire širom Europe na kojima i mi možemo nastupati. Moramo se zahvaliti i savezu što nas je primio u svoje člansvo jer se tu osjećamo kao dio jedne velike i lijepe obitelji, ponajprije zahvaljujući predsjednici saveza Željki Banović! Na turnir se je pošlo dan prije koji se iskoristio za posjet i obilazak Sarajeva. Putovali smo zajedno i družile se sa našim Radobojskim mažoretkinjama i bilo nam je prelijepo! Moramo se zahvaliti svima koji nas podržavaju i pomažu na bilo koji način. Trudit ćemo se I dalje da dostojno prezentiramo i reklamiramo mažoret ples te naš Desinić i domovinu Hrvatku-poručuju Desinićke mažoretkinje.

zip.com.hr 03.07.2024.

Continue Reading

Aktualno