Connect with us

Društvo

Prijavite se i ostvarite potporu u svakodnevnom životu u sklopu projekta “Žene za Zagorje 4 – prevencija institucionalizacije”

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina objavilo je Javni poziv u sklopu projekta “Žene za Zagorje 4 – prevencija institucionalizacije” za iskaz interesa korištenja potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i odraslim osobama s invaliditetom.

Sudionicima projekta pružit će se usluga potpore i podrške u svakodnevnom životu. Usluga uključuje nabavu i podjelu paketa potrepština, organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene te zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Cilj projekta je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu 192 osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom. Projekt će se provoditi 31 mjeseci na području Grada Krapine, te općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Na projektu će se zaposliti 32 osobe koji će raditi u domovima korisnika.

Prijave s traženom dokumentacijom podnose se trajno, odnosno za vrijeme trajanja projekta. Zbog ograničenog broja pripadnika ciljne skupina potrebno je svoju molbu poslati što prije na adresu „Hrvatski Crveni križ“, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina, Bobovje 52B, 49000 Krapina.

Više informacija možete pogledati OVDJE.

zip.com.hr 05.04.2024.

Continue Reading

Aktualno