Sport

Kamenski se vratio u Dinamo!

Poznati zagorski poduzetnik Dragutin Kamenski ipak se vratio u Dinamo! Kamenski za sada u klub ulazi kao predsjednik Odbora za financijska i organizacijska pitanja te potpredsjednik Odbora za stadion-piše  24sata.

Riječ je o čovjeku koji je od rujna 2023. do veljače 2024. bio član izvršnog odbora Dinama, ali je onda uoči prvih predsjedničkih izbora izigran od strane Mirka Barišića.

U Maksimiru je danas održana još jedna sjednica izvršnog odbora, formirana su tri odbora, a spreman se još jedan – Odbor za sponzorstvo.

Odboru za financijska i organizacijska pitanje nalaze se Dragutin Kamenski (predsjednik), Mislav Ante Omazić (potpredsjednik), Mladen Vedriš, Marko Salopek, Emanuel Tutek, Tin Patarčec i Marin Bolanča. Taj bi odbor bi trebao do kraja sljedećeg tjedna pripremiti natječaj za dubinsko snimanje cjelokupne situacije u klubu.

– Preuzimanjem predsjedanja Odborom formalizirana je moja želja za pomoći Dinamu u idućem razdoblju. U ljudima iz kluba predvođeni novim predsjednikom Velimirom Zajecom, vidio sam ozbiljnost i odlučnost, te shvaćajući situaciju u kojoj se Dinamo nalazi želim svojim iskustvom i znanjem pomoći u stvaranju zdravih temelja kluba. Nemamo puno vremena, krećemo odmah, odlučno i s jasnim planom djelovanja – poručio je Dragutin Kamenski.

U Odboru za članstvo nalaze se Tomislav Globan (predsjednik), Tomislav Metelko (potpredsjednik), Igor Kalabek, Krešo Knezović, Držislav Krasić, Sara Hukavec i Petar Storjak.

zip.com.hr/24sata.hr 27.03.2024.

Aktualno

Exit mobile version