Politika

Sutra u Krapini obilježavanje „Narančastog dana“ – odazovite se!

Ženska inicijativa Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata Krapinsko-zagorske županije poziva vas na obilježavanje „Narančastog dana“ sutra, 24. ožujka 2024. u Krapinu na Trgu Ljudevita Gaja.

Povodom održavanja akcije „Narančasti dan“ u sklopu kampanje “Bez riječi nema promjena – protiv nasilja nisi sam/a”, Ženska inicijativa Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata KZŽ organizira druženje na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini s početkom u 10:00 sati.

Kroz razgovore s građanima i dijeljenje letaka Ženska inicijativa HNS-a KZŽ želi ukazati na problem nasilja nad ženama i djevojčicama. Akciji će, uz predsjednicu Ženske inicijative HNS-a KZŽ Vesne Jelić, prisustvovati i predsjednica Ženske inicijative HNS-a Andreja Parlaj.

Iz HNS-a KZŽ poručuju da se ova akcija organizira kako bi se podsjetili svi ljude da nasilje nad ženama i djevojkama nije i ne smije biti normalno. Šutnja nije zlato, ova akcija je borba za sigurnost i dostojanstvo svake djevojke i žene, taj dan treba se slaviti ljubav umjesto mržnje, poštovanje umjesto ponižavanja, te sloboda umjesto straha. 

Aktualno

Exit mobile version